Rólunk

 

1988 óta dolgozunk az újra hasznosító iparban. Elkötelezetten hisszük, hogy az erőfeszítéseink környezetbarát szemléletet és tisztább környezetet eredményeznek,

ugyanakkor egy csodás műalkotás kel életre.

A víziónk az, hogy minden embert boldogság töltsön el, amikor találkozik az alkotásainkkal. Emlékeztesse őket arra, hogy a környezetünk az egyik legfontosabb része az életünknek.

Amennyiben szeretne gyönyörködni a kertjében, a cége székhelyén a városa közterein az egyik kompozíciónkban vagy bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal.

 

Környezetvédelmi előnyök

 

A hulladék újrahasznosítás ezen különleges módja során, pontosan megmértük, hogy minden 1000 Kg súlyú elkészült alkotás megkíméli a környezetünket 400 Kwh elektromos áram használatától, 1,1 tonna vasérc, 0,6 tonna szén és 54 kg mészkő bányászatától. A természetet továbbá megóvjuk 0,4 m3 felesleges vízhasználattól, 0,76m3 vízszennyezéstől, 1,28 tonna egyéb szilárdhulladék keletkezésétől, 274 kj újraolvasztási energia használattól és 0.5 tonna CO2 kibocsájtástól.

 

Ezáltal a létrehozott környezetvédelmi haszon: MEGFIZETHETETLEN!

 

Műalkotásaink

 Galéria 

 

Válogatás azokból az alkotásokból, melyet szenvedéllyel készítettünk.

 

Amennyire csak tudjuk mindig igyekszünk fejleszteni Önmagunkat. Ha elértünk egy szintet akkor megpihenünk egy pillanatra, de legbelül már a következő lépésen gondolkozunk. Az egyik ötlet kelti életre a következőt.

 

Szenvedélyünk a környezetvédelem, van hulladékunk és kreativitásunk, imádjuk a technológiát ezért keltettük életre a ScrapArt-IoT-t.

 


Ha pihenésre van szüksége, foglaljon helyet és töltődjön fel.

Az OKOS PAD-ot felszereltük Wi-Fi elérhetőséggel és USB csatlakozással az eszközeink töltéséhez. Elérhető alternatív változatban, amikor napelemmel szereljük, és több kiegészítő funkcióval, - levegőtisztaság és/vagy zajszennyezés mérése - és több méretben.

Mindezeken felül csodaszép...

Kapcsolatfelvétel