Amedeo
SYMBIOSYS OF
PURPOSE & STYLE
Follow us

Search

RÓLUNK

1988 óta dolgozunk az újrahasznosító iparban. Elkötelezetten hisszük, hogy az erőfeszítéseink környezetbarát szemléletet és tisztább környezetet eredményeznek, ugyanakkor egy csodás műalkotás kel életre.
A víziónk az, hogy minden embert boldogság töltsön el, amikor találkozik az alkotásainkkal. Emlékeztesse őket arra, hogy a környezetünk az egyik legfontosabb része az életünknek.
Amennyiben szeretne gyönyörködni a kertjében, a cége székhelyén a városa közterein az egyik kompozíciónkban vagy bármilyen kérdése merülne fel, forduljon hozzánk bizalommal.
Antal Sándor az EBA elnökével

KÖRNYEZETVÉDELMI
ELŐNYÖK

A hulladék újrahasznosítás ezen különleges módja során, pontosan megmértük, hogy minden 1000 Kg súlyú elkészült alkotás megkíméli a környezetünket 400 Kwh elektromos áram használatától, 1,1 tonna vasérc, 0,6 tonna szén és 54 kg mészkő bányászatától. A természetet továbbá megóvjuk 0,4 m3 felesleges vízhasználattól, 0,76m3 vízszennyezéstől, 1,28 tonna egyéb szilárdhulladék keletkezésétől, 274 kj újraolvasztási energia használattól és 0.5 tonna CO2 kibocsájtástól.
Ezáltal a létrehozott környezetvédelmi haszon: MEGFIZETHETETLEN

MŰALKOTÁSAINK

SCRAPART-IOT

Amennyire csak tudjuk mindig igyekszünk fejleszteni Önmagunkat. Ha elértünk egy szintet akkor megpihenünk egy pillanatra, de legbelül már a következő lépésen gondolkozunk. Az egyik ötlet kelti életre a következőt.
Szenvedélyünk a környezetvédelem, van hulladékunk és kreativitásunk, imádjuk a technológiát ezért keltettük életre a ScrapArt-IoT-t.
Ha pihenésre van szüksége, foglaljon helyet és töltődjön fel.
Az OKOS PAD-ot felszereltük WiFi internet elérhetőséggel és USB csatlakozással az eszközeink töltéséhez. Elérhető alternatív változatban, amikor napelemmel szereljük, és több kiegészítő funkcióval, – levegőtisztaság és/vagy zajszennyezés mérése – és több méretben. Mindezeken felül csodaszép…